Δημιουργία ιστοσελίδας &
E-shop

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν

big circle
hero bg
circle 2
circle 1
bg popup 2
bg popup 1

Service

Συμπληρώστε την φόρμα

Και ένα καταρτισμένο μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ωστε να δημιουργήσουμε μια προταση ακριβώς ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ σας

About

Web site by Prismart

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες και e-shops με κύριο μέλημα μας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Εταιρική σελίδα, e-shop ή μια σελίδα με custom παροχές (online κρατήσεις, ειδησεογραφικά sites κ.α). Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες & εξατομικευμένες λύσεις σε όλους του τομείς  (λειτουργικότητα, εμφάνιση, κειμενογράφηση, φωτογράφιση, S.E.O, προώθηση, φιλοξενία).

Responsive σχεδίαση: Όλες οι σελίδες που σχεδιάζουμε και δημιουργούμε έχουν responsive design προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόκριση από όλες τις συσκευές, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα έχουν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία χρήσης τόσο από τον υπολογιστή τους όσο και από το κινητό ή το tablet τους.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο S.E.O ώστε η σελίδα σας να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για την απολυτή επιτυχία του project σας είναι πολύ σημαντική η χρήση των βέλτιστων πρακτικών τόσο για το on page όσο και για το off page S.E.O. Ολοκληρόνοντας της ιστοσελίδας σας στην Prismart ξερετε οτι ένας S.E.O specialist έχει επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια στον τομέα αυτό.

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου είναι σημαντική επειδή μπορεί να επηρεάσει τα πάντα, από την κατάταξη στη μηχανή αναζήτησής σας έως τον αριθμό των πωλήσεων που πραγματοποιείτε. Εάν ο ιστότοπος σας είναι αργός, χάνετε επισκέπτες και πελάτες.

Όταν πρόκειται για ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου, κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου μετράει. Μια αργή σελίδα μπορεί να σας κοστίσει ακριβά όσον αφορά τους χαμένους επισκέπτες και πελάτες. Από την άλλη πλευρά, ένας γρήγορο site μπορεί να σας δώσει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (Διαβαστε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα μιας γρήγορης ιστοσελίδας https://prismart.gr/pagespeed/)

.page speedScreenshot 12

Αν χρειάζεστε μια γρήγορη ιστοσελίδα ή eshop με έμφαση στην ποιότητα, κατασκευασμένη για να καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σας (σύστημα κρατήσεων, online σύστημα ραντεβού κ.α), απλά συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε προσφορά.

Η κορυφαία μεθοδος κατασκευής ιστοσελίδων

Στην Prismart δίνουμε έμφαση σε όλους τους τομείς μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, τόσο σε εκέινους που φαίνονται όσο και σε αυτούς που δεν φαίνονται αλλά είναι καθοριστικοί για να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Γιατί να επιλέξετε την Prismart για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας 

  •  Στην Prismart αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας και κάθε project με επαγγελματισμό και συνέπεια, Αν ψάχνετε έναν συνεργάτη που ξέρει την δουλειά του και θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείτε, τότε είστε στο σωστό μέρος.
  • Είμαστε ξεκάθαροι, σας δίνουμε την προσφορά μας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα 
  • Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να δώσουμε νέα διάσταση στην παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την πρόταση μας ή καλέστε μας στο 2315 118857 και κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ώστε να δούμε μαζί τις αναγκες σας  και να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση που θα σας καλύψει στο έπακρο

Χρειάζεστε οποιαδηποτε πληροφορία

art 2
Mask Group 47

Δείτε μερικά από τα επιτυχημένα projects της Prismart

Mr & mrs little

Zarkadas law

Polizoidis.gr

The Outsiders.gr