Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονικη

Web Design

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις για ιστοσελίδες και e-shops με κύριο μέλημα μας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο S.E.O ώστε η σελίδα σας να είναι πολύ φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Διαχείριση tiktok

Digital Marketing

Το Digital Marketing βοηθά μια επιχείρηση ή ένα προϊόν να μεγαλώσει διαδικτυακά. Στην Prismart χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες και τα κατάλληλα εργαλεία με σκοπό να βρεθεί η επιχείρησή σας εκεί που πρέπει να ανήκει. Στην κορυφή.

Γραφίστας Θεσσαλονικη

Graphic Design

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε το προϊόν σας ή την υπηρεσίας με το αγοραστικό κοινό. Αποτελεί την εικόνα σας και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αποτύπωμα που θέλετε να αφήνετε στην αγορά προκειμένου να σας αναγνωρίζει κάθε δυνητικός πελάτης ή καταναλωτής.

Thessaloniki videography

Photography | Video

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Εμείς είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτογραφίας και video, τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κάνουν το προϊόν σας και την επιχείρησή σας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό..

Υπηρεσίες SEO

Υπηρεσίες SEO

Η δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής SEO είναι εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη προϋπόθεση για μια σύγχρονη ιστοσελίδα. Στην Prismart έχουμε την τεχνογνωσία για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή προβολή για τον ιστότοπό σας

3d modeling

3D Modeling

Τρισδιάστατη μοντελοποίηση και φωτορεαλιστική απεικόνιση προϊόντων. Μελετάμε και σχεδιάζουμε προϊόντα και κατασκευές, σε σχέση με τις καθημερινές ζωτικές ανάγκες. Παρέχουμε τρισδιάστατο σχεδιασμό των αντικειμένων, φωτορεαλιστική παρουσίαση , κατασκευαστική μελέτη και project management.

Oι εγκαταστάσεις μας

Η Prismart στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδο Ίωνος Δραγούμη 39 μόλις 2 λεπτά μακριά από την πλατεία Αριστοτέλους.

Στον χώρο μας υπάρχει πλήρος εξοπλισμένο studio για βιντεο και φωτογραφίσεις

gps

Διεύθυνση

Ίωνος Δραγούμη 39
Θεσσαλονίκη
τ.κ 546 25

phone

Τηλέφωνο

2315 11 88 57
6938 2974 80

mail

Το email μας

info@prismart.gr


clock

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Prismart digital agency

Lets write your success story