Διαχείριση Social Media

Διαχείριση Social Media

By Prismart

Τα Social Media είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να συνδεθείτε με τους πελάτες σας. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό μέσο για να βρείτε νέους πελάτες.

Για μια επιτυχημένη online παρουσία χρειάζεστε εξαιρετικό περιεχόμενο το οποίο θα πρέπει να είναι ποιοτικό και να ανεβαίνει με συχνότητα και συνέπεια. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η κατάλληλη στρατηγική πίσω από τις δημοσιεύσεις, ώστε να έχει το brand σας τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Αναθέστε μας την πλήρη διαχείριση των Social Media της επιχείρησής σας.

Η επιτυχημένη στρατηγική social media θα σας επιτρέψει να προβάλετε την επιχείρηση σας σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό και να ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Εμείς θα  δημιουργήσουμε αναρτήσεις  με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήστε μια συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (instagram, facebook, tiktok, linkedin). Έτσι θα αυξήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπo σας και τους πελάτες σας.

 

Πως εργαζόμαστε 

Αρχικά μελετάμε την επιχείρηση σας και την θέση της στην αγορά. Αναλύουμε τον ανταγωνισμό και εστιάζουμε στα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας αλλά και σε όλα αυτά που θέλετε να προβάλετε. Έπειτα δημιουργούμε μια επιτυχημένη στρατηγική για το περιεχόμενο αλλά και το πλήθος των posts που είναι σκόπιμο να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Σε αυτό το σημείο είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε και να δημοσιεύσουμε ποιοτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο το οποίο θα ελκύσει κοινό.

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε 

  •  Σταδιακή αύξηση του κοινού σας, με οργανικό τρόπο και μάλιστα το νέο κοινό θα αποτελείται από δυνητικούς σας πελάτες (όχι ψεύτικα accounts όχι fake followers)
  •  Δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας 
  •  Brand awareness 
  •  Σταδιακή αύξηση του engagement

 

    Στο τέλος του μήνα θα σας δίνουμε αναλυτικό report με στατιστικά και προτάσεις-συμβουλές.

 

Πόσο κοστίζει η διαχείριση των Social media μου από την Prismart

Στην Prismart αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, καθώς κάθε brand έχει τις δικές του ανάγκες. Θεωρούμε λάθος λοιπόν το να δίνουμε απλά fixed τιμές σε όλους μας τους πελάτες. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε εσάς και το brand σας ως έναν ακόμα πελάτη. Η διαχείριση των social media σας δεν είναι ένα προϊόν που είναι ίδιο για όλους αλλά μια υπηρεσία η οποία πρέπει να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. 

Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και ελκυστικές καθώς αντιλαμβανόμαστε πλήρως την εποχή που ζούμε και την γενικότερη κατάσταση.

Έτσι αντί για μια σκέτη τιμή, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα και ένας Digtial Specialist της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας με μια αρχική ανάλυση του brand σας  η οποία είναι προσωποποιημένη πάνω στις ανάγκες σας και παρέχεται εντελώς δωρεάν χωρίς καμιά ανάγκη συνεργασίας. 

Με άλλα λόγια συμπληρώνοντας αυτή την φόρμα μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε εσείς και το Brand σας.

Prismart digital agency

Lets Write Your Success Story