Ιωνος Δραγούμη

Πως θα έρθετε στην Prismart

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την Ίωνος Δραγούμη και συγκεκριμένα στον αριθμό 39 (Ίωνος Δραγούμη 39 και Εγνατία γωνία) χτυπάει η καρδιά της Prismart,εδώ βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας, από εδώ ξεκινούν όλα

Η Ίωνος Δραγούμη είναι ξεκινά από την παραλία της Θεσσαλονίκης (ενώνεται με την Λεωφόρο Νίκης) και καταλήγει στην οδό Ολύμπου στο ύψος του διοικητήριου της Θεσσαλονίκης (υπουργείο Μακεδονίας Θράκης) τέμνοντας έτσι τις οδούς Λεωφόρο Νικη,Μπαλταδόρου,Φιλίππου,Ιουστινιοανού,Πτολαιμέων,Βαμβακά,Εγνατία,Σολωμού,Παπαδοπούλου,Ερμού,Βασ.Ηρακλείου,Αγ.Μηνα,Τσιμισκή,Μητροπόλεως και καταλήγοντας στην οδό Ολύμπου μπορούμε λοιπόν να πούμε χωρίς υπερβολή ότι διασχίζει όλο το κέντρο της πόλης,

Η Ίωνος δραγούμη έχει χαρακτηριστεί η οδός των τραπεζών μιας και έχει παραδοσιακά πάρα πολλά κεντρικά καταστήματα τραπεζών με σημαντικότερη την τράπεζα της Ελλάδος.
Η οδός πήρε την σημερινή της μορφή μετά την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά του 1917 και τα περισσότερα κτίρια χτίστηκαν σταδιακά ως το τέλος της δεκαετίας του 30, υπάρχουν έτσι αρκετά νεοκλασικά κτίρια που κοσμούν την πόλη ως και σήμερα.

Ο Ίων Δραγούμης
Ο Ίων Δραγούμης (Αθήνα,1878-1920) ήταν Έλληνας διπλωμάτης, πολιτικός και λογοτέχνης. Υπήρξε βασικός οργανωτής των ελληνικών κοινοτήτων κατά τον Μακεδονικό αγώνα. Πρωταγωνίστησε στο γλωσσικό κίνημα του δημοτικισμού, ενώ με το συγγραφικό του έργο άσκησε σημαντική επιρροή στη διαμόρφωση της ελληνικής ιδεολογίας των αρχών του εικοστού αιώνα.

Κατά τη διάρκεια των Ιουλιανών του 1920, των βίαιων επεισοδίων που διοργανώθηκαν από τους Βενιζελικούς ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού στο Παρίσι, συνελήφθη και κατόπιν δολοφονήθηκε από βενιζελικό στρατιωτικό σώμα ασφαλείας στη λεωφόρο Κηφισίας.

Το κτίριο Αλκαζαρ
Το Αλκαζάρ της Θεσσαλονίκης είναι παλαιό οθωμανικό τέμενος της πόλης του 15ου αιώνα, γνωστό τότε ως Χαμζά Μπέη Τζαμί. Είναι κτισμένο στη συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το Μπεζεστένι.Κτίστηκε το 1468 στη μνήμη του επιφανούς Οθωμανού στρατιωτικού Χαμζά μπέι


Που ακριβώς βρίσκεται η Prismart

Βρες την στον χάρτη εδώ

Στον αριθμό 39 (στο γωνιακό κτίριο Ίωνος Δραγούμη και Εγνατία) με την λευκή είσοδο επι της Ίωνος Δραγούμη σε ένα κτίριο που φιλοξενεί πολλές επιχειρήσεις και γραφεία θα βρείτε την Prismart στον 5ο όροφο (στο ίδιο κτίριο θα βρείτε επίσης τα γραφεία Thessaloniki Sightseeing ,το vintage closet, την Yako sailing , το κέντρο αισθητικής C+ beauty και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.)

Στον χώρο μας στεγάζεται ένα πλήρως εξοπλισμένο studio για video και φωτογραφίσεις έτοιμο να αγκαλιάσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά projects.
Το γραφείο μας είναι ένας σύγχρονος και λειτουργικός ανακαινισμένος χώρος. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας.
Είμαστε περήφανοι που το γραφείο μας βρίσκεται σε μια τόσο όμορφη και ιστορική γειτονιά. Η γειτονιά της Ιωνος Δραγούμη μας εμπνέει και μας δίνει την ενέργεια να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά για όλα τα απαιτητικά projects της εταιρείας μας.


Πως θα έρθετε στον χώρο μας
Με λεωφορείο
To γραφείο μας βρίσκεται μολις 120 μέτρα από την στάση Αντιγονιδών και 150 μέτρα από την στάση Αλκαζάρ
Με τα πόδια
Το γραφείο μας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Αλκαζάρ και το κατάστημα στολών Sandra
Το γραφείο μας βρίσκεται περίπου 300 μέτρα μακριά από το άγαλμα του Βενιζέλου (πλατεία Αριστοτέλους)


Με αυτοκίνητο
Σε απόσταση 50 μέτρων από το γραφείο λειτουργεί ιδιωτικό πάρκινγκ
Με το μετρό
Όχι ακόμα αλλά πολύ σύντομα ο κεντρικός σταθμός Εγνατία θα σας βγάζει ακριβώς στην πόρτα μας

ιωνος δραγούμη

Στην Prismart σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με τις βέλτιστες τεχνικές ώστε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν σας ενδιαφέρει μια γρήγορη και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα ή Eshop που θα κάνει το brand σας να ξεχωρίσει τότε συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα ετοιμάσουμε μια πρόταση που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Εναλακτικά καλέστε μας στο 2315 118857

Επικοινωνήστε μαζί μας

387568268 3440298016218999 7328053407322316083 n
387563152 1358397061463881 1605295884569534653 n