why you need a eshop

Γιατί χρειάζεστε ένα Eshop για την επιχείρηση σας

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, με την πλειονότητα των αγοραστών να προτιμούν πλέον να αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου παρά από φυσικά καταστήματα. Με τόσες πολλές εταιρείες να λειτουργούν πλέον ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί να είναι δύσκολο για τις μικρότερες επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν από το πλήθος και να πείσουν τους πιθανούς πελάτες να αγοράσουν από αυτές και όχι από μια μεγάλη μάρκα. Ένας σαφής και καλά σχεδιασμένος δικτυακός τόπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι απαραίτητος εάν θέλετε η επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει στο διαδίκτυο. Αυτό το άρθρο διερευνά 3 βασικά οφέλη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και 3 λόγους για τους οποίους χρειάζεστε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας.Στην Prismart σχεδιαζουμε eshops που ξεχωρίζουν με εμφαση στις βελτιστες S.E.O πρακτικές

 Το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί βασικό κανάλι για το ψηφιακό marketing

Το digital marketing είναι ένας ευρύς όρος που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην αύξηση της προβολής της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Στον πυρήνα του, το digital marketing αφορά την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ενώπιον των δυνητικών πελατών, ώστε να μπορούν να λάβουν την απόφαση αγοράς. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα από τα βασικά μέσα digital marketing. Εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να δουν τα προϊόντα σας και να πάρουν μια ιδέα για το τι είναι, πόσο κοστίζουν και πότε μπορούν να περιμένουν να τα παραλάβουν. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα εξαιρετικόι εύκολο να κλιμακωθεί, είναι εξαιρετικά μετρήσιμο και μπορεί να γίνει 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε συγκεκριμένα κοινά με τις εκστρατείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου και να τις προσαρμόσετε γρήγορα, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα σε τυχόν αλλαγές στην αγορά.

Οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν online

Οι νέες γενιές προτιμούν το internet για τα ψώνια τους υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν online παρά σε φυσικές τοποθεσίες. Αυτοί περιλαμβάνουν: 

– Ευκολία: Οι καταναλωτές μπορούν να ψωνίζουν online όποτε έχουν χρόνο, είτε αυτό είναι το πρωί πριν πάνε στη δουλειά, είτε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος, είτε αργά το βράδυ όταν τα παιδιά κοιμούνται στο κρεβάτι. 

– Μεγαλύτερη επιλογή: Οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές διαθέτουν συχνά πολύ μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από ό,τι τα φυσικά καταστήματα. 

– Καλύτερες τιμές: Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν έχουν τα ίδια γενικά έξοδα με τα φυσικά καταστήματα, οπότε μπορούν συχνά να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές. 

– Καλύτερες κριτικές: Οι καταναλωτές μπορούν να αφήνουν κριτικές για τα προϊόντα που αγοράζονται σε φυσικά καταστήματα, αλλά αυτές δεν εμφανίζονται εγκαίρως και δεν είναι πάντα ακριβείς.

Ένα Eshop βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους ένας δικτυακός τόπος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί: 

– Αυξημένες πωλήσεις: Εάν έχετε επί του παρόντος ένα φυσικό κατάστημα ένας δικτυακός τόπος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις. Στην πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν τόσο έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όσο και ένα παραδοσιακό κατάστημα μπορούν να δουν τις πωλήσεις να διπλασιάζονται όταν συνδυάζονται και οι δύο. 

Ένα Eshop βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί

– Νέες αγορές: Εάν η επιχείρησή σας πωλεί προϊόντα κυρίως σε πελάτες στη χώρα σας, ένας δικτυακός τόπος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας επιτρέψει να πουλάτε σε πελάτες σε άλλες χώρες. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι ευκολότερο για τις μικρότερες εταιρείες να πωλούν τα προϊόντα τους σε άλλες χώρες από το να ανοίξουν φυσικές τοποθεσίες στις χώρες αυτές. Ένας δικτυακός τόπος ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτρέπει να προσεγγίσετε νέους πελάτες, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο ελέγχου των δραστηριοτήτων σας με αυτό που έχετε στη χώρα σας.

Λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα Eshop για την επιχείρησή σας

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι χρειάζεστε ένα Eshop για την επιχείρησή σας, ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε ένα. 

– Οι πελάτες θέλουν να κάνουν τις αγορές τους online: 

Όπως περιγράφηκε παραπάνω, οι καταναλωτές θέλουν να ψωνίζουν online. Εάν η επιχείρησή σας δεν διαθέτει ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, χάνετε αυτή την τεράστια ευκαιρία. 

– Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εύκολο να δημιουργηθεί: Η δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ πιο εύκολη από τη δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να απευθυνθείτε σε εμάς και σε λίγες μέρες θα έχετε ένα καλοσχεδιασμένο γρήγορο λειτουργικό eshop, έτοιμο να σας δώσει κέρδη (Συμπληρώστε την φόρμα για να πάρετε προσφορά)

 – Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εύκολος στη συντήρηση: Μόλις δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τον διατηρήσετε σε λειτουργία. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν παραγγελίες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και εσείς πρέπει να τις επεξεργαστείτε όταν έχετε χρόνο.

Ένα eshop σας επιτρέπει να πουλάτε 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο

Αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα, πρέπει να το κλείνετε στο τέλος της ημέρας ,τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Αν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να πουλάτε προϊόντα 24 ώρες το 24ωρο και όλο το χρόνο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να ψωνίζουν όταν θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα σας, όπως π.χ: – Τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν μπορούν να πάνε στο φυσικό σας κατάστημα. – Κατά τη διάρκεια των διακοπών όταν δεν θέλουν να βγουν έξω. – Ενώ ταξιδεύουν. – Κατά τη διάρκεια των ωρών γραφείου όταν έχουν ένα γρήγορο διάλειμμα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τις παρορμητικές αγορές. Οι πελάτες μπορούν να αναζητούν προϊόντα στον ιστότοπό σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και αν δουν κάτι που τους ενδιαφέρει, μπορούν να το αγοράσουν επί τόπου.

Με ένα eshop μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό

Πολλές μικρές ελληνικές επιχειρήσεις πωλούν προϊόντα που είναι δημοφιλή σε άλλες χώρες, όπως τρόφιμα της ελληνικής γης, gadgets ή είδη που σχετίζονται με τον τουρισμό. Αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα, μπορείτε να πουλήσετε αυτά τα προϊόντα μόνο σε πελάτες στη πόλη σας (συνήθως μόνο στην περιοχή σας). Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτρέπει να πουλάτε σε πελάτες και σε άλλες χώρες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε νέους υπαλλήλους ή να ανοίξετε νέες τοποθεσίες. Μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε πελάτες σε άλλες χώρες χρησιμοποιώντας μια μεταφραστική υπηρεσία για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στη γλώσσα τους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περιγραφές προϊόντων στη γλώσσα τους για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να κατανοήσουν καλύτερα τα οφέλη των προϊόντων σας.

Συμπέρασμα

Εάν έχετε μια επιχείρηση το 2022 πρέπει διαθέτετε έναν eshop. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας ηλεκτρονικό καταστημα δεν είναι απλώς μια εφάπαξ επένδυση. Είναι ένα βασικό εργαλείο που θα χρησιμοποιείτε για τα επόμενα χρόνια. Με την Prismart, μπορείτε να έχετε έναν σύγχρονο και λειτουργικό eshop που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε και να δεσμεύσετε περισσότερους πελάτες.

 

Αν θέλετε συνεργάτες που θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείτε τότε μόλις τους βρήκατε. Επικοινωνήστε μαζί μας και πάρτε προσφορά για Eshop ή παρουσιαστική ιστοσελίδα.

Για ολοκληρωμένες λύσεις Digital Marketing, κατασκευή ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν, βελτιστοποίηση S.E.O και online διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας!!

Επικοινωνήστε μαζί μας